Quote

Een mix van expertise en jeugdig enthousiasme vertelt het verhaal

Elke aflevering wordt ingeleid en becommentarieerd door Katapult-ambassadeur Harm Edens, waarbij echte autoriteiten op hun gebied een toelichting geven op trends en ontwikkelingen, van purpose-goeroe Kees Klomp tot Marjolein ten Hoonte van Randstad of Philips-topman Hans de Jong. Zo wordt wat je per locatie meemaakt in een breder perspectief geplaatst. De ervaringen van de jongeren tot slot leert de kijker veel over de kloof tussen ons onderwijs nu en wat de toekomst van hen vraagt.

Minidocumentaires met maatwerk

Voor de productie werd intensief samengewerkt met de opdrachtgever, waarbij Story Studio naast het concept, beeldconcept en de uitvoerende productie en regie ook zorgde voor maatwerk muziekcomposities van Thijs de Melker. Camera-talent Paul Damen nam het beeld voor zijn rekening.

Crossmediale inzet

De vele opnames van experts en studenten, maar ook de veelheid aan locaties en thema’s maakt het geschoten materiaal buitengewoon geschikt voor een betaalbare crossmediale inzet op diverse platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram. Story Studio ontwikkelde hiertoe een lowbudget concept dat snelle en doeltreffende contentproductie mogelijk maakt.

Bekijk portfolio