t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Eigenzinnige animatiefilms voor Windunie

Animatiefilms kunnen goed helpen bij het kort uitleggen wat je precies doet. Zo ook voor Windunie, een coöperatie van windmolenaren en eigenaren van windmolenparken. Wie lid is, kan rekenen op ondersteuning vanuit de organisatie bij het optimaal exploiteren van de molens. Ook initiatiefnemers van windmolenparken kunnen bij Windunie terecht want mét grondeigenaren of burgercoöperaties ontwikkelt Windunie windparken.

Om meer bekendheid te geven aan haar expertise in exploitatie, ontwikkeling en vertegenwoordigende rol voor zelfstandig ondernemers maakten wij drie korte  eigenzinnige animatiefilms die on- en offline kan worden ingezet.

Inspiratie voor de uitwerking was het Windunie-logo, waarvan we de kleuren, maar ook het rode sterretje terug lieten komen als elementen in het landschap van de animaties. De visuals bleken zo inspirerend dat Windunie besloot ze te gebruiken voor de aankleding van hun nieuwe website.

Storystudio_Lotte Hanselaar-Woerde

Op zoek naar meer informatie of wil je een animatie laten maken? 

 Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over wat er mogelijk is als je een animatie wilt laten maken  en onze visie op jouw storytelling.