t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Animatiereeks voor het Centre for Economic Transformation

Met een animatiereeks kan je laten zien wat nauwelijks zichtbaar is. In dit geval het gloednieuwe Centre for Economic Transformation (CEF), opgericht door de Hogeschool van Amsterdam.

Nog maar net opgericht, wil het centre een platform zijn voor iedereen die veranderprocessen wil versnellen naar een meer waarden-gedreven, duurzamere en eerlijkere wereld. Niet van achter een bureau, maar door te doen. En dat kan je het beste laten zien aan de hand van voorbeelden.

Aan Story Studio dus de taak te laten zien wat het CEF allemaal gaat doen. Dit aan de hand van de vier onderzoeksrichtingen die het CEF gaat inrichten. Hierbij komt van alles aan bod, van het bredere maatschappelijke probleem moet worden opgelost, tot de kleine maar relevante bijdragen aan een betere wereld.

Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
ST.20.035 AG Film -7-1920x1080
Grafisch ontwerpbureau in Hilversum

Story Studio maakte voor Worldvisualfilm vier animaties

  • De Sustainable & Circulaire transformatie 
  • De Energie transformatie 
  • De Transformatie van Arbeid 
  • En de Digitale Revolutie

Aansluiting op de bestaande huisstijl

Met het kleurgebruik van de animatie sluiten we aan op het bestaande kleurenpalet van de Hogeschool van Amsterdam. Wat we echter toegevoegd hebben is een hippe eigentijdse tekenstijl die aansluit bij de belevingswereld van met name de internationaal georiënteerde studenten. 

Om dezelfde reden hebben we gekozen voor frisse voice-overstemmen van gewone mensen uit diverse culturele achtergronden. Op die manier kan elke kijker zich herkennen in de animaties. Daarmee voldoet het aan alle wensen van opdrachtgever en Story Studio! 

Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
Storystudio_Lotte Hanselaar-Woerde

Wil je een animatie laten maken, of ben je op zoek naar andere informatie? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over wat er mogelijk is als je een animatie wilt laten maken  en onze visie op jouw storytelling.