t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Inspirerende casefilms over innovatie in de techniek

Casefilms kunnen goed laten zien HOE je iets doet. En dat is belangrijk voor Platform Talent voor Technologie. Dit platform is opgericht om te bevorderen dat voldoende bètatechnici de Nederlandse arbeidsmarkt instromen. Één manier daarbij is het faciliteren van samenwerken tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs met expertise centra.

Om te laten zien wat het effect is van deze samenwerkingen vroeg Platform Talent voor Technologie Story Studio om met beeldende films te komen. Story Studio ontwikkelde een vorm waarin zowel de oorsprong van deze samenwerkingen, maar ook het effect ervan op alle betrokken goed over het licht kwam.

 

De case voor casefilms

Juist omdat het ‘why’ en ‘how’ bij dit genre zo belangrijk zijn om  te kunnen overtuigen en inspireren, is het belangrijk dat men zeer authentiek te werk gaat. Pas als de kijker echt gelooft dat je er persoonlijk heilig van overtuigd bent dat je moet doen wat je doet gelooft men je.  En de gloedvolle manier waarop je beschrijft hoe je iets doet, overtuigt men van je expertise en passie. Wij weten niet wat je naast hele mooie getallen, nog meer nodig hebt om investeerders en stakeholders te overtuigen!

CEW-5-1600x600
CEW-3-1600x600
Storystudio_Chris Hanselaar

Op zoek naar meer informatie over casefilms? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden die er zijn als je casefilms wilt laten maken,