t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Folderontwerp bewonersvoorlichting voor Ymere

Folderontwerp met goede informatievormgeving kan het verschil maken. Zo ook voor Woningcorporatie Ymere. Deze heeft permanent te maken met renovaties. Die zijn niet alleen voor bewoners ingrijpend, maar ook voor Ymere, die de doorlooptijd en kosten in de hand wil houden, maar ook streeft naar tevreden bewoners.

Om hier aan bij te dragen ontwierp Story Studio bij de renovatie van het appartementencomplex Dirk Schaferstraat in Amsterdam een uitgebreide folder waarin de hele renovatie, maar ook alle opties goed uit de doeken worden gedaan.

Op die manier konden bewoners zien wat ze te wachten stond, maar ook waar men wel en niet invloed op had.

2-YM-Brochure-1600x600
4-YM-Brochure-1600x600

Editorial design op zijn best

Wat dit soort opdrachten voor ons heel leuk maakt is dat ze een beroep doen op de creativiteit en autoriteit van de ontwerper.  Zo moeten we advies geven over de mogelijkheden om tekst en informatie vorm te geven, maar ook helpen keuzes te maken over hoofd- en bijzaak. En tot slot: we moeten ook blijven lezen als een vreemde en kijken of we alles nog wel snappen. 

Voor Story Studio inmiddels gesneden koek, voor een opdrachtgever waar we niet voor niets al zo lang met veel plezier voor werken.

Storystudio_Lotte Hanselaar-Woerde

Op zoek naar meer informatie over folderontwerp? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over wat er mogelijk is als je een folder wilt laten maken.