t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Huisstijl voor Jeroen Piket Vermogensregie

Een doeltreffende huisstijl kan je onderneming vleugels geven. Zo ook voor Jeroen Piket. Hij werd als jonge schaakgrootmeester door een vermogende familie naar Monaco gehaald om hun family officer te worden. Dé persoon die het gehele reilen en zeilen rond het vermogen van de familie regelt.

Nu, 15 jaar later is hij in Nederland teruggekeerd met zijn familie en hebben ook vermogenden in onze contreien de kans van zijn expertise gebruik te maken.

Story Studio ontwikkelde een huisstijl met logo waarbij we alle clichés over vermogen wilden vermijden en die daarom helemaal Jeroen is: zakelijk maar niet stijf, eigentijds maar niet overdreven hip, klasse maar geen poenerigheid.

Daarnaast ontwierpen we een strakke overzichtelijke site: JPVermogensregie.com. Wij zijn er blij mee!

1-JP-huisstijl-1600x600px
4-JP-huisstijl-1600x600px

Startende ondernemer? Dan zeker een goede huisstijl!

Veel startende ondernemers beginnen met hun bedrijf in omstandigheden waarbij ze nog niet weten of en wat voor een succes ze zullen hebben. Voor hen is de uitgaven voor een goede huisstijl vaak een risico. Toch adviseren wij hier om met een professionele partij contact op te nemen. 

Een goed ontwerpbureau kan zorgen voor de minimale middelen voor een professionele uitstraling, en weet deze zo vorm te geven dat een opschaling van je merkactiviteiten mogelijk is. Sterker nog: op die manier groeit je bureau met je mee! Zo hebben we bij Story Studio al diverse opdrachtgevers een mooie groei zien doormaken. 

Storystudio_Lotte Hanselaar-Woerde

Op zoek naar meer informatie of wil je een huisstijl laten maken? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over wat er mogelijk is als je een huisstijl wilt laten maken en onze visie op jouw identiteit.