t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Een huisstijl voor Team Vervoort

Het fiscaal- juridisch adviesbureau Team Vervoort had behoefte aan een nieuwe onconventionele huisstijl. Een stijl die invulling gaf aan begrippen als ‘team’, ‘persoonlijk’, ‘betrouwbaar’, ‘vernieuwend’, ‘grensverleggend’ en ‘onafhankelijk’. Bij Story Studio hebben we deze vertaald in een stijl waarbij kleuren en kleurverloop geïnspireerd zijn door zonsondergangen en het bijbehorende zorgeloze gevoel.

Een nieuwe typografie opgebouwd uit de bouwstenen van Team Vervoort

Het gebruik van verschillende kleuren per medewerker laat de veelzijdigheid van het team zien. Robuuste elementen als vierkanten en cirkels staan voor de bouwstenen voor de toekomst. Waar ze elkaar raken laten staan ze voor de balans in het team. De letters in het logo van Team Vervoort zijn ook met deze bouwstenen opgebouwd. Doordat men  kiest voor een klassieke schreefletter krijgt de huisstijl een zakelijk karakter die passend is voor het advies dat men bij Team Vervoort kan krijgen.

Story Studio_grafisch ontwerpbureau Hilversum_TV-huisstijl_Web_1600x600px-2

Speelse e-books

Een e-book kan een betaalbare oplossing zijn om je opdrachtgevers up-to-date te houden. Zo ook voor fiscaal- juridisch adviesbureau Team Vervoort. Eerder al ontwikkelde Story Studio een nieuwe onconventionele huisstijl die invulling gaf aan begrippen als ‘team’, ‘persoonlijk’, ‘betrouwbaar’, ‘vernieuwend’, ‘grensverleggend’ en ‘onafhankelijk’.

Binnen deze stijl wilde Team Vervoort haar opdrachtgevers op de hoogte brengen van actuele ontwikkelingen op fiscaal gebied. Story Studio ontwikkelde een format voor een periodiek te verschijnen e-book waarin informatie behalve op zakelijke ook op speelse wijze wordt weergegeven. Dit door gebruik te maken van illustraties gebaseerd op de geometrische elementen uit de huisstijl.

TVE-1-1600x600
TVE-4-1600x600
TVE-5-1600x600-1-440x250
Storystudio_Lotte Hanselaar-Woerde

Op zoek naar meer informatie of wil je een huisstijl laten maken? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over wat er mogelijk is als je een huisstijl wilt laten maken en onze visie op jouw identiteit.