t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Storytelling met film voor BIO4Safe

BIO4safe is een Europees samenwerkingsproject tussen organisaties die alles weten op het gebied van planten en gewassen. Hun doel is om het Europese kunstmestgebruik stevig terug te dringen. Periodiek moet men verslag doen van haar activiteiten. Daarom benaderde men Story Studio voor storytelling met film.

Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
Grafisch ontwerpbureau in Hilversum

Voordelen van film voor BIO4Safe

Met storytelling kan BIO4Safe laten zien welke expertise men in huis heeft, maar ook met welke passie er aan de doelstellingen gewerkt wordt. Door mensen uit diverse deelnemende landen te laten zien wordt het Europese karakter van de samenwerking benadrukt. En je laat letterlijk zien hoe, en met welke technieken, gewerkt wordt aan alle knappe innovatie die voor een betere wereld moeten zorgen! 

Effectieve innovatiecommunicatie

Communicatie speelt bij innovatie een ongelooflijk belangrijke rol. Niet alleen bij de innoverende partners zelf, maar ook bij alle andere stakeholders. Omdat elke partij een eigen informatiebehoefte heeft, met een eigen moment binnen de innovatiecyclus. Het voordeel van storytelling en films daarbij is dat men letterlijk kan laten zien waarover men het heeft. Met film weet je ook bij alle betrokkenen de emoties op te roepen die je nodig hebt om te denken: “wat zijn we hier met zijn allen toch met iets ongelooflijk gaafs bezig”. 

Niet voor niets dat we bij Story Studio voor opdrachtgevers diverse formats ontwikkelden om het innovatieverhaal in de best mogelijke vorm te vertellen. En wat is er nou leuker dan het vertellen van een goed verhaal? 

Grafisch ontwerpbureau in Hilversum
ST.20.023 PZ Bio4Safe film-5-1920x1080
Grafisch ontwerpbureau in Hilversum