t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Uitleganimatie voor KLM Health Services

Een uitleganimatie kan helpen bij het verbeteren van zorg en gezondheid. Bij Inhealth zet men ze graag in. Inhealth is een bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. Men ontwikkelt concepten, programma’s (online) onderzoek en communicatie. 

Voor één van hun opdrachtgevers KLM Health Services maakte Story Studio deze korte animatie, waarin kort en bondig wordt uitgelegd wat je aan ze hebt. KLM Health Services is een dochter van KLM NV en helpen je met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s.

Het échte KLM-gevoel

De illustratiestijl, animatietechniek, voice-over en muziek sluiten goed aan bij de merkbeleving van KLM Health Services. Kleuren als helderblauw en oranje en zorgen voor dat echte KLM-gevoel. En met leuke grapjes wordt tijdens de animatie verwezen naar de geschiedenis van het bedrijf. 

Dat aanpassen aan de huisstijl van onze opdrachtgever is voor ons een bijna heilig gegeven. We zijn tenslotte niet een animatiebureau maar een ontwerpbureau!

2-KLM-animatie-web-1600x600px