t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Overtuigende visualisaties nieuwe visie van het hoogheemraadschap

Visualisaties kunnen sterk bijdragen aan het begrip voor veranderingen die doorgevoerd gaan worden. Zo ook voor het Hoogheemraadschap van Rijnland. Historisch gezien heeft dit waterschap altijd gezorgd voor stevige dijken, effectief waterbeheer en schoon water. Maar de klimaatverandering dwingt een ambitieuze herdefiniëring van de visie af. Het hoogheemraadschap wil voortaan dé partner zijn die met kennis en waterbeheer regionale en lokale organisaties bijstaat bij het behalen van hun klimaatdoelstellingen.

Aan Story Studio de vraag om deze nieuwe visie letterlijk te visualiseren in een eigen campagne-achtige stijl die organisatie-breed ingezet kan worden.

Iconen en infographics

Wat er bij klimaatverandering letterlijk op het spel staat zie je –vrij naar Johan Cruijff- pas goed als je het ziet. Vandaar dat Story Studio gezorgd heeft voor iconen en infographics die in alle gelederen van de organisatie gebruikt kunnen worden om de klimaatboodschap kracht bij te zetten.

HR-iconenset_toolkit

Verslagfilms Watertafels

Om de banden met de omgeving te verstevigen en de behoeften goed in kaart te brengen werden vijf regionale watertafels georganiseerd. Om duidelijk te maken dat het Hoogheemraadschap van Rijnland bovenop de materie zit maakte Story Studio vijf verslagfilms die duidelijk maken wat de issues zijn.

Storystudio_Chris Hanselaar

Op zoek naar meer informatie of wil je visualisaties laten maken? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden die wij zien om de visie van jouw organisatie tot leven te brengen met overtuigende visualisaties.