t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Wij helpen veranderen

Heb je nieuwe, onverwachte oplossingen nodig waarbij je klant, medewerker of burger voorop moet staan? Wil je deze meer kunnen betrekken bij de oplossing? En heb je hierbij graag een onafhankelijke partij? Story Studio helpt organisaties met het vinden van ontwerp-oplossingen die echte verandering teweeg brengen. En moet je over je verandering gaan communiceren, dan ontwikkelen we samen met jou de passende middelen.

Kom tot nieuwe inzichten, innovaties en onderbouwde besluitvorming op basis van de juiste informatie over je gebruikers. Maak deze begrijpelijk en direct toepasbaar.

Zorg voor een plan van aanpak dat geworteld is in de werkelijkheid en voldoet aan behoeftes van échte mensen. En zorg dat deze onmiskenbaar en strak is geformuleerd. 

Creëer nieuwe en onverwachte oplossingen met de inzet van beproefde design thinking-technieken. Ontwikkel razendsnel prototypes met behulp van onze workshops en design sprints.

Behaal je doelstellingen door de barrières van je gebruikers weg te nemen.  Zorg dat je klanten of burgers je snappen, en kunnen doen wat ze willen bereiken.

Maak je organisatie onderscheidend met een unieke, authentieke en consistente identiteit. Maak je organisatie herkenbaar en benaderbaar, elke keer weer als je klant of gebruiker je nodig heeft.

Vind de bouwstenen voor het verhaal dat écht vertelt waarom je organisatie er is. Een waarachtig verhaal dat staat als een huis. Én ontwikkel de juiste middelen om het verhaal effectief te vertellen.