t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Research

Niet alleen je organisatie wil iets bereiken, je klant, burger, bewoner of medewerker wil dat ook. Samen met jou en hen onderzoeken we wat zij willen bereiken, welke drempels ze daarbij ervaren, én in welke omstandigheden ze dit proberen te doen. Op die manier vinden de we kansen voor betere oplossingen en innovatie!

Context voor oplossingen en innovatie

Heb je het idee dat je organisatie met meer kennis van je gebruiker of klant tot betere oplossingen zou kunnen komen? Of wil je voor je doelgroep nieuwe diensten of producten ontwikkelen? Is je organisatie hier al mee bezig maar kost het moeite om los te komen van de eigen focus? Hier kan extra research samen met een externe partij zorgen voor nieuwe onverwachte inzichten.

Bij Story Studio werken we met diverse onderzoeksmethoden, die gemeen hebben dat we kijken naar je gebruiker of klant in zijn/haar context. Want pas als we weten voor welke uitdagingen zij staan, kunnen we werken aan oplossingen die voor hen relevant zijn. Dáár liggen je kansen. Om relevant te blijven. En om te innoveren.

Enkele soorten onderzoek die we doen