t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Storytelling

Voor sommigen een techniek waarbij je relevante verhalen vertelt, zodat men begrijpt en onthoudt wat je voor ze kan betekenen. Voor ons gaat storytelling verder dan dat. Met storytelling geef je beeldend de essentie weer waar je organisatie over gaat. Je ‘why’. De verhalen moeten daarom écht zijn, geen fantasietje uit een reclamebrein. Je organisatie heeft genoeg echte verhalen te vertellen, daar zijn we van overtuigd.

Storytelling

Is het verhaal over je organisatie nog niet helder, en laten jullie daarom kansen liggen?  Of zijn jullie nog zoekende naar de juiste middelen om het verhaal goed te vertellen? Storytelling is een beproefde benadering om tot de essentie van je organisatie te komen, maar ook om mensen bij je verhaal te betrekken.

Wij werken met persona, zodat de verhalen die je organisatie vertelt altijd aansluiten bij je klant of gebruiker, en de context waarbinnen ze functioneren.

We zoeken gericht met Story Mining naar die verhaalelementen die raken. Uitgangspunt is dat we altijd werken met de waarheid. Want met een rondje Google ben je zo ontmaskerd.

Op die manier krijgt je organisatie een verhaal dat staat. Een verhaal dat we vertellen met een cross-mediale aanpak met heldere formats, zodat je doelgroep kan uitkijken naar nog meer verhalen, of we die nou met tekst, plaatjes, video of animatie vertellen.

Bij Story Studio kan je o.a. terecht voor