t 035 737 05 37

e info@storystudio.nl

Video en Animatie zijn onmisbare middelen voor het vertellen van het verhaal van je organisatie. Ze dragen sfeer en emotie over, kunnen letterlijk laten zien waarvoor je je bed uit komt.

Video & Animatie

Zit je organisatie bomvol expertise en passie voor het vak en wil je die beter over het voetlicht brengen? Hebben jullie knappe maar complexe innovaties die moeten worden uitgelegd? Moet je een stevige mededeling doen aan de organisatie? Video en animatie zijn hier beproefde middelen die, goed ingezet, stevig kunnen bijdragen aan de identiteit van je organisatie. Niet voor niets zijn er bijna geen campagnes meer die ontwikkeld worden zonder.

Video

Het voordeel van video is dat je letterlijk mensen en dingen laat zien. De passie en emotie waarmee ze over zaken praten hebben direct impact op de kijker. Die kan net zo enthousiast, verdrietig of boos worden als de geïnterviewde. 

Als je meerdere video’s maakt heeft het zin na te denken of je niet een campagne aanpak wil ontwikkelen, en wil werken vanuit een format. Een herkenbare telkens terugkerende structuur in je films, zodat de kijker weet waar men op moet rekenenen.

Animatie

Animaties zijn goed geschikt als je complexe zaken eenvoudig wil uitleggen. Door goed na te denken over tekst, beeld, en de combinatie ervan, zorg je dat je je beperkt tot de essentie. Voor de maker dwingt het echt om na te denken over wat je moet vertellen om het begrijpelijk te houden. Voor de kijker is het prettig omdat het leuk is en informatief.

 

Storystudio_Chris Hanselaar

Op zoek naar meer informatie over video & animatie? 

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of het nu een korte of lange vraag is, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden als je een video of animatie wil laten maken bij Story Studio.